TADEJ GOLOB: VIRUS (PREDSTAVITEV KNJIGE) | Novice

TADEJ GOLOB: VIRUS (PREDSTAVITEV KNJIGE)
"Tadej Golob je z Jezerom in Tarasom Birso naposled udomačil slovensko kriminalko in jo (tudi s televizijsko serijo) pripeljal v vsak slovenski dom, z Leninovim parkom pa ji je dal nesluten pospešek, ki je povzročil, da Slovenci končno spet stojimo v vrstah za nove domače knjige." – dr. Samo Rugelj, založnik in publicist

Večgeneracijski center Zasavje v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi vabi na predstavitev knjige VIRUS, avtorja Tadeja Goloba. Dogodek bo povezoval Igor Gošte.

KDAJ: torek, 13. 4. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spleta (MS Teams)

Prijave na spletni dogodek so zaključene. Zagorje ob Savi, 13. 4. 2021, 17.35


Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.