Svetovalna urica: OCENITE SVOJE ZNANJE TUJIH JEZIKOV | Novice

Svetovalna urica: OCENITE SVOJE ZNANJE TUJIH JEZIKOV Predstavili vam bomo metodo za samooceno znanja tujega jezika. Ugotovili boste, na kateri ravni se sporazumevate v tujem jeziku in si postavili cilje učenja za naprej.
Lahko se boste odločili tudi za ovrednotenje znanja tujega jezika in si pridobili potrdilo v enem samem dnevu.

KDAJ: sreda, 6. 11. 2019, od 15.00 do 16.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Trg svobode 11 a, Trbovlje

Obvezne prijave in informacije: tel. 03 56 31 191, e-naslov valentina.uran@zlu.si

Vljudno vabljeni na brezplačno svetovalno urico.


Organizator: Svetovalno središče ISIO, Zasavska ljudska univerza

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.