SVETOVALNA URICA (ISIO): Kako izboljšati svojo učinkovitost pri delu in učenju - spoznajte svoje učne vzorce | Novice

SVETOVALNA URICA (ISIO): Kako izboljšati svojo učinkovitost pri delu in učenju - spoznajte svoje učne vzorce S pomočjo vprašalnika za ugotavljanje učnih vzorcev boste dobili odgovor na vprašanje, zakaj določene naloge v življenju opravite lažje kot druge, predvsem pa drugače kot ljudje, ki jih poznate.

KDAJ: sreda, 7. 11. 2018, ob 15.00
KJE: Zasavska ljudska univerza Trg svobode 11 a, TrbovljeBrezplačno, obvezne prijave na tel. 03 56 31 191

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.