SVETOVALNA URICA | Novice

SVETOVALNA URICA
Na ZLU bomo v marcu pričeli z usposabljanjem za poklic socialnega oskrbovalca na domu. Poklic je idealen za vse, ki vas veseli delo na področju socialne oskrbe starejših, invalidnih in drugih oseb s posebnimi potrebami in v tem trenutku predstavlja lepo priložnost za zaposlitev. Na svetovalni urici bomo predstavili poklic, potek usposabljanja, pogoje za pridobitev poklica v sistemu nacionalnih poklicnih kvalifikacij ter možnosti za zaposlitev. Informacije in obvezne prijave: Valentina Uran 03 56 31 191, valentina.uran@zlu.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.