STAŠA LEPEJ: RAZBIJAMO TABUJE: dedovanje in oporoka | Novice

STAŠA LEPEJ: RAZBIJAMO TABUJE: dedovanje in oporoka Zelo pametno je vedeti, kaj je oporoka in kako sploh poteka, kakšna so pravila, kdo od sorodnikov je sploh upravičen do dedovanja, ter kdo bo v končni fazi podedoval premoženje...

Vabljeni na brezplačno predavanje Staše Lepej, kjer bomo izvedelo vse o pravilih dedovanja.

Na predavanju bo tudi možnost anonimno postaviti vprašanje, ki ga boste lahko na listek napisanega oddali na začetku predavanja, vmes pa se bo na njih tudi odgovorilo.

KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje
KDAJ: četrtek, 27. 9. 2018, ob 17.00

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.