STAŠA LEPEJ: RAZBIJAMO TABUJE: dedovanje in oporoka | Novice

STAŠA LEPEJ: RAZBIJAMO TABUJE: dedovanje in oporoka Zelo pametno je vedeti, kaj je oporoka in kako sploh poteka, kakšna so pravila, kdo od sorodnikov je sploh upravičen do dedovanja, ter kdo bo v končni fazi podedoval premoženje...

Vabljeni na brezplačno predavanje Staše Lepej, kjer bomo izvedelo vse o pravilih dedovanja.

Na predavanju bo tudi možnost anonimno postaviti vprašanje, ki ga boste lahko na listek napisanega oddali na začetku predavanja, vmes pa se bo na njih tudi odgovorilo.

KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje
KDAJ: četrtek, 27. 9. 2018, ob 17.00

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.