Spoznajmo se s Facebookom II. | Novice

Spoznajmo se s Facebookom II.

Facebook nam omogoča navezovanje in razvijanje stikov s širokim krogom ljudi. Vendar bolj je družabno omrežje popularno, bolj se razvijajo tudi goljufije, ki to »povezovanje« in »druženje« izkoriščajo za hitro širjenje prevar. Facebook ni samo zabava in deljenje videov s kužki, ampak smo lahko kar hitro tarče različnih prevar. Različno »smetenje« po časovnici se lahko hitro konča tudi z luknjo v žepu!
- 9 prevar na družbenih omrežjih
- Kako poteka prevara?
- Ključni nasveti, če sodelujete v nagradnih igrah
- Pošiljanje intimnih posnetkov in izsiljevanje
- Lažna Facebook stran in kraja gesel

KDAJ: sreda, 14. 3. 2018, od 9.00 do 11.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje


OBVEZNE PRIJAVE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 068 613 954.         
                                                         

Delavnica je brezplačna.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.