Spoznajmo se s Facebookom II. | Novice

Spoznajmo se s Facebookom II.

Facebook nam omogoča navezovanje in razvijanje stikov s širokim krogom ljudi. Vendar bolj je družabno omrežje popularno, bolj se razvijajo tudi goljufije, ki to »povezovanje« in »druženje« izkoriščajo za hitro širjenje prevar. Facebook ni samo zabava in deljenje videov s kužki, ampak smo lahko kar hitro tarče različnih prevar. Različno »smetenje« po časovnici se lahko hitro konča tudi z luknjo v žepu!
- 9 prevar na družbenih omrežjih
- Kako poteka prevara?
- Ključni nasveti, če sodelujete v nagradnih igrah
- Pošiljanje intimnih posnetkov in izsiljevanje
- Lažna Facebook stran in kraja gesel

KDAJ: sreda, 14. 3. 2018, od 9.00 do 11.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje


OBVEZNE PRIJAVE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 068 613 954.         
                                                         

Delavnica je brezplačna.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.