ŠPORTNA REKREACIJA ZA ZDRAVJE | Novice

ŠPORTNA REKREACIJA ZA ZDRAVJE
Športna rekreacija za zdravje je namenjena vsem ljudem, ki bi radi skozi gibanje in vaje v svoje življenje vnesli skrb za zdravje in boljše počutje. Primerna je za začetnike in naprednejše rekreativne športnike ter izpeljana pod strokovnim vodstvom. Z nje gremo vsako sredo zadovoljni in nasmejani, saj nekaj naredimo za telo in dušo.

KDAJ: začetek sreda, 14. 4. 2021, ob 10.00
KJE: Stadion Rudar Trbovlje

OBVEZNE PRIJAVE
Prijave na aktivnost so zaključene. Zagorje ob Savi, 16. 4. 2021, 13.34

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.