ŠPORT IN ŠPAS | Novice

ŠPORT IN ŠPAS V torek, 16.5., se je Večgeneracijski center Zasavje mudil v zagorskem vrtcu in sicer na največjem in najštevilčnejšem športno rekreativnem projektu ŠPORT IN ŠPAS. Namen projekta ŠPORT in ŠPAS je predvsem oživljanje nekdanjih vrednot, kot je hkratno druženje večih generacij, medgeneracijsko sodelovanje in solidarnost. Poudarek je na sodelovanju, gibanju in zdravemu načinu življenja. Cilj tega projekta je torej izboljšanje medgeneracijskega sodelovanja s poudarkom na prenosu znanja iz generacije v generacijo in nazaj, ter v celoletnem spodbujanju ukvarjanja s športom, gibanjem, rednimi gibalnimi aktivnostmi, jutranji telovadbi in skupnim preživljanjem prostega časa. V vrtcu Zagorje center se je Večgeneracijski center Zasavje predstavil z zabavnim glasbenim programom za otroke in skupaj s taborniki roda Poldeta Eberla Jamskega. Najmlajšim in njihovim staršem so pokazali najrazličnejše taborniške trike in aktivnosti. ČUDOVITO JE BILO.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.