SPLETNI LITERARNI VEČER Z AVGUSTOM DEMŠARJEM | Novice

SPLETNI LITERARNI VEČER Z AVGUSTOM DEMŠARJEM

Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik in Večgeneracijski center Zasavje vabita na spletni literarni večer s pisateljem Avgustom Demšarjem. Z mariborskim avtorjem, ki piše detektivsko/kriminalne romane in po katerih je bila posneta serija Primeri inšpektorja Vrenka, se bo pogovarjala Irena Senčar.

KDAJ: torek, 11. 5. 2021, ob 19.00
KJE: na daljavo prek spleta

Prijave na spletni dogodek so zaključene. Zagorje ob Savi, 11. 5. 2021, 18.45

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.