SPLETNA KAVARNA | Novice

SPLETNA KAVARNA
Za vas imamo dobro novico, in sicer v petek, 2. 9. 2022, ob 9.00, VGC spletna kavarna ponovno odpira svoja vrata. To jesen se bomo dobivali vsak teden, prvo kavico bomo tako spili že ta petek.

KDAJ: prvo srečanje v petek, 2. 9. 2022, ob 9.00
KJE: na daljavo prek MS Teams

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij o delavnici, nas pokličite na 031 617 171 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Na aktivnost se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.