ŠPANSKI KOTIČEK | Novice

ŠPANSKI KOTIČEK
Španija velja za eksotično državo, Španci pa za temperamenten narod. Vabimo vas na srečanja, kjer bomo v latinskih ritmih spoznavali Španijo in špansko kulturo, naučili pa se bomo tudi osnove španščine. V Španskem kotičku se bomo družili vsak četrtek po eno uro in pol. Začnemo 4. marca 2021 ob 9.00. 

KDAJ: od 4. 3. 2021 dalje, vsak četrtek ob 9.00
KJE: na daljavo prek spleta

OBVEZNE PRIJAVE
V Španski kotiček se lahko prijavite s klicem na telefonsko številko 03 56 55 121 ali pišete na liza.kokole@zlu.si. Na vaš elektronski naslov bomo najkasneje en dan pred izvedbo srečanja poslali povezavo do spletne učilnice.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.