ŠPANSKI KOTIČEK | Novice

ŠPANSKI KOTIČEK
Španija velja za eksotično državo, Španci pa za temperamenten narod. Vabimo vas na srečanja, kjer bomo v latinskih ritmih spoznavali Španijo in špansko kulturo, naučili pa se bomo tudi osnove španščine. V Španskem kotičku se bomo družili vsak četrtek po eno uro in pol. Začnemo 4. marca 2021 ob 9.00. 

KDAJ: od 4. 3. 2021 dalje, vsak četrtek ob 9.00
KJE: na daljavo prek spleta

OBVEZNE PRIJAVE
V Španski kotiček se lahko prijavite s klicem na telefonsko številko 03 56 55 121 ali pišete na liza.kokole@zlu.si. Na vaš elektronski naslov bomo najkasneje en dan pred izvedbo srečanja poslali povezavo do spletne učilnice.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.