SOS ŠOLA | Novice

SOS ŠOLA
Stopili smo v novo šolsko leto in naši najmlajši imajo že prve vtise o počutju v šolskih klopeh in prve zadrege pri razumevanju snovi pri matematiki.

Inž. Alenka Knez, upokojena učiteljica strokovnih predmetov na Srednji tehniški šoli Trbovlje, nam bo predstavila SOS ŠOLO. Inovativni projekt je ekipa ustvarila za pomoč staršem in šolarjem, ki imajo težave pri matematiki v 1., 2. ali 3. razredu osnovne šole. Odgovorila bo tudi na naša vprašanja, kako pristopiti k otroku s prvimi težavami v razumevanju…?
Na predstavitev vabimo starše, stare starše in vse ki vas inovativni projekt zanima.

Alenki Knez bomo prisluhnili in ji lahko zastavili tudi konkretna vprašanja v četrtek, 30. novembra 2017 ob 16. uri, v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.
Vljudno vabljeni!

Zaradi priprave prostora prosimo, da se prijavite na:  medgeneracijsko.sredisce@gmail.comvgc-zasavje@mczos.si ali na 040 457 079

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.