SOS ŠOLA | Novice

SOS ŠOLA
Stopili smo v novo šolsko leto in naši najmlajši imajo že prve vtise o počutju v šolskih klopeh in prve zadrege pri razumevanju snovi pri matematiki.

Inž. Alenka Knez, upokojena učiteljica strokovnih predmetov na Srednji tehniški šoli Trbovlje, nam bo predstavila SOS ŠOLO. Inovativni projekt je ekipa ustvarila za pomoč staršem in šolarjem, ki imajo težave pri matematiki v 1., 2. ali 3. razredu osnovne šole. Odgovorila bo tudi na naša vprašanja, kako pristopiti k otroku s prvimi težavami v razumevanju…?
Na predstavitev vabimo starše, stare starše in vse ki vas inovativni projekt zanima.

Alenki Knez bomo prisluhnili in ji lahko zastavili tudi konkretna vprašanja v četrtek, 30. novembra 2017 ob 16. uri, v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.
Vljudno vabljeni!

Zaradi priprave prostora prosimo, da se prijavite na:  medgeneracijsko.sredisce@gmail.comvgc-zasavje@mczos.si ali na 040 457 079

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.