SOS ŠOLA | Novice

SOS ŠOLA
Stopili smo v novo šolsko leto in naši najmlajši imajo že prve vtise o počutju v šolskih klopeh in prve zadrege pri razumevanju snovi pri matematiki.

Inž. Alenka Knez, upokojena učiteljica strokovnih predmetov na Srednji tehniški šoli Trbovlje, nam bo predstavila SOS ŠOLO. Inovativni projekt je ekipa ustvarila za pomoč staršem in šolarjem, ki imajo težave pri matematiki v 1., 2. ali 3. razredu osnovne šole. Odgovorila bo tudi na naša vprašanja, kako pristopiti k otroku s prvimi težavami v razumevanju…?
Na predstavitev vabimo starše, stare starše in vse ki vas inovativni projekt zanima.

Alenki Knez bomo prisluhnili in ji lahko zastavili tudi konkretna vprašanja v četrtek, 30. novembra 2017 ob 16. uri, v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.
Vljudno vabljeni!

Zaradi priprave prostora prosimo, da se prijavite na:  medgeneracijsko.sredisce@gmail.comvgc-zasavje@mczos.si ali na 040 457 079

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.