SOS ŠOLA | Novice

SOS ŠOLA
Šolsko leto se zaključuje in prihaja čas za sproščanje, počitnikovanje, druženje in igranje. Kako pristopiti k otroku v času počitnic?  Ali je primerno, da mu predstavimo kakšne stare družabne igre kjer smo preštevali, seštevali in se učili matematiko mimogrede?
 
Inž. Alenka Knez, upokojena učiteljica strokovnih predmetov na Srednji tehniški šoli Trbovlje, nam bo predstavila SOS ŠOLO. Inovativni projekt je ekipa ustvarila za pomoč staršem in šolarjem, ki imajo težave pri matematiki v 1., 2. ali 3. razredu osnovne šole. Na predstavitev vabimo starše, stare starše in vse ki vas inovativni projekt zanima.  

Alenki Knez bomo prisluhnili in ji lahko zastavili tudi konkretna vprašanja v sredo, 14.junija 2017 ob 17.00 uri, v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Vljudno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.