SOS ŠOLA | Novice

SOS ŠOLA
Šolsko leto se zaključuje in prihaja čas za sproščanje, počitnikovanje, druženje in igranje. Kako pristopiti k otroku v času počitnic?  Ali je primerno, da mu predstavimo kakšne stare družabne igre kjer smo preštevali, seštevali in se učili matematiko mimogrede?
 
Inž. Alenka Knez, upokojena učiteljica strokovnih predmetov na Srednji tehniški šoli Trbovlje, nam bo predstavila SOS ŠOLO. Inovativni projekt je ekipa ustvarila za pomoč staršem in šolarjem, ki imajo težave pri matematiki v 1., 2. ali 3. razredu osnovne šole. Na predstavitev vabimo starše, stare starše in vse ki vas inovativni projekt zanima.  

Alenki Knez bomo prisluhnili in ji lahko zastavili tudi konkretna vprašanja v sredo, 14.junija 2017 ob 17.00 uri, v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Vljudno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.