SOS PRI SODOBNI TEHNOLOGIJI | Novice

SOS PRI SODOBNI TEHNOLOGIJI
Imate občutek, da vas računalnik in druge pametne naprave včasih spravljajo ob pamet? Sodobna tehnologija lahko marsikomu povzroči stisko in nelagodje, ko je posameznik »prisiljen«, da prične uporabljati računalnik, tablico ali pametni telefon. Kako začeti, kam po nasvet? Na Večgeneracijskem centru Zasavje vam pomagamo pri vsakem najmanjšem izzivu, na katerega naletite pri uporabi sodobne tehnologije.

KDAJ: od 3. 3. 2021 dalje, vsako sredo med 9. in 11. uro
KJE: na daljavo prek spleta (v kolikor bodo razmere dovoljevale pa tudi "v živo" v dnevnem centru na Grajski 2 v Zagorju)

Rade volje vam pomagamo, le prej nas pokličite, da se dogovorimo o terminu. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 068 613 954 ali pišete na mojca.kropivc@zlu.si. Srečanja potekajo individualno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.