ŠIVILJSKI TEČAJ: POMLADANSKA RECIKLAŽNICA | Novice

ŠIVILJSKI TEČAJ: POMLADANSKA RECIKLAŽNICA

Nadaljevalni tečaj bo vodila Evelina Frelih. S šivanjem se je začela ukvarjati v srednji šoli, ki jo je obiskovala v Mariboru. Sprva je šivala samo za sosede, prijateljice. Na njihovo prigovarjanje, da dobro šiva, je začela z obrtjo, ki je trajala skoraj 20 let.
Sedaj v Varstveno delavnem centru v Zagorju šiva izdelke in prenaša znanje o šivanju na uporabnike.

Si želite razširiti znanje o šivanju in predelati stara oblačila v nekaj čisto novega, popolnoma drugačnega?
Pridružite se nam na 20-urni delavnici (5 srečanj po 4 ure). Število mest je omejenih na 8 udeležencev, zato pohitite s prijavami in recite DA starim oblačilom.


KDAJ: vsak torek, začetek 12. 3. 2019 od 16.00 do 20.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode 11, Trbovlje

Obvezni pripomočki:
- šivalni stroj,
- kreda,
- škarje,
- bucike,
- šivalni meter,
- sukanec.

Obvezni material:
- 0.30 cm bombažnega jersey blaga,
- 2 kosa starih kavbojk,
- 1.50 cm jersey - bombaž,
- 1.20 cm elastike 2.5 cm širine.
 
Tečaj je brezplačen, vljudno vabljeni. 

Obvezne prijave in informacije na tel. št.: 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si. 

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.