SI-PASS, STORITEV ZA SPLETNO PRIJAVO IN E-PODPIS ZA FIZIČNE OSEBE | Novice

SI-PASS, STORITEV ZA SPLETNO PRIJAVO IN E-PODPIS ZA FIZIČNE OSEBE
Portal zVEM ponuja varen dostop do storitev eZdravja. Na delavnici bomo spoznali sistem SI-PASS, ki se uporablja za dostop do portala zVEM. Pogledali si bomo storitve eRecept, eNaročanje, spoznali aplikacijo za prikaz čakalnih dob in terminov za izbrano zdravstveno storitev. Prav tako si bomo pogledali, kako prek portala zVEM pridobimo digitalno COVID potrdilo o prebolelosti, cepljenju ali testiranju. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

KDAJ: četrtek, 16. september 2021, ob 9.00
KJE: Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik

Prijave na aktivnost SI-PASS, storitev za spletno prijavo in e-podpis za fizične osebe so zaključene. Zagorje ob Savi, 15. 9. 2021, 20.52

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.