Še zadnje srečanje v tem letu... | Novice

Še zadnje srečanje v tem letu...
Danes smo imeli zadnje in zaključno srečanje v tem šolskem letu s učenci iz Osnovne šole dr. Slavka Gruma. Učenci so povedali, da so se z nami imeli fino, skupaj smo se smejali, igrali. Za pusta smo izdelovali maske, delali smo okvirje, skupaj smo reciklirali, risali risbice, snežake, ogrlice iz testenin, se pogovarjali in z veseljem preživljali skupen čas. Danes smo se pogovarjali o ravnanju z računalniki in varnostjo na internetu. Za zaključek in nepozabno zahvalo, pa so učenci podarili darilca, ki jih bomo skrbno čuvali in z veseljem uporabljali. Hvala vam!

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.