S TAPKANJEM DO BOLJŠEGA ZDRAVJA | Novice

S TAPKANJEM DO BOLJŠEGA ZDRAVJA Tehnika deluje na podzavestni, energetski in fizični ravni, rezultati pa so v izjemno kratkem času vidni in jih lahko občutimo kot pozitivno spremembo.
Če imamo, na primer, skrbi in strahove, energetski tok nepovezano potuje po našem telesu in ne moremo normalno funkcionirati. Zaradi negativnih čustev, omejujočih prepričanj, jeze, krivde in strahov, ki jih nosimo v sebi, lahko zbolimo.
S tem, ko se tapkamo, čistimo energetski sistem ter odpravljamo negativna čustva in občutke iz našega telesa in na tako začne energija nemoteno teči po telesu. V bistvu pripravimo telo, da se začne samo zdraviti.

KDAJ: torek, 15. 5. 2018, ob 10.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode, 1420 Trbovlje

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.