S TAPKANJEM DO BOLJŠEGA ZDRAVJA | Novice

S TAPKANJEM DO BOLJŠEGA ZDRAVJA Tehnika deluje na podzavestni, energetski in fizični ravni, rezultati pa so v izjemno kratkem času vidni in jih lahko občutimo kot pozitivno spremembo.
Če imamo, na primer, skrbi in strahove, energetski tok nepovezano potuje po našem telesu in ne moremo normalno funkcionirati. Zaradi negativnih čustev, omejujočih prepričanj, jeze, krivde in strahov, ki jih nosimo v sebi, lahko zbolimo.
S tem, ko se tapkamo, čistimo energetski sistem ter odpravljamo negativna čustva in občutke iz našega telesa in na tako začne energija nemoteno teči po telesu. V bistvu pripravimo telo, da se začne samo zdraviti.

KDAJ: torek, 15. 5. 2018, ob 10.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode, 1420 Trbovlje

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.