S TAPKANJEM DO BOLJŠEGA ZDRAVJA | Novice

S TAPKANJEM DO BOLJŠEGA ZDRAVJA Tehnika deluje na podzavestni, energetski in fizični ravni, rezultati pa so v izjemno kratkem času vidni in jih lahko občutimo kot pozitivno spremembo.
Če imamo, na primer, skrbi in strahove, energetski tok nepovezano potuje po našem telesu in ne moremo normalno funkcionirati. Zaradi negativnih čustev, omejujočih prepričanj, jeze, krivde in strahov, ki jih nosimo v sebi, lahko zbolimo.
S tem, ko se tapkamo, čistimo energetski sistem ter odpravljamo negativna čustva in občutke iz našega telesa in na tako začne energija nemoteno teči po telesu. V bistvu pripravimo telo, da se začne samo zdraviti.

KDAJ: torek, 15. 5. 2018, ob 10.00
KJE: Rudarski dom, Trg svobode, 1420 Trbovlje

Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.

RAČUNALNIŠKE DELAVNICE Te tečaje ponavadi vodi Dušan Malić in so vedno zabavne in koristne. Dušan je postal odličen predavatelj, ki predstavi snov na tak način, da jo vsi razumemo. Pripravljen je odgovoriti tudi na kakšno drugo vprašanje - vendar v odmoru, tako da pouk poteka nemoteno. Njegovi tečaji so ponavadi hitro zasedeni, saj ljudje vedo, da bo vse razumljivo razloženo in bodo izvedeli veliko novega.