S knjigo na kavo, pogovorni večeri: Irena Štaudohar, predstavitev knjige Kaj ženska hoče? | Novice

S knjigo na kavo, pogovorni večeri: Irena Štaudohar, predstavitev knjige Kaj ženska hoče? Irena Štaudohar, novinarka, kolumnistka in pisateljica bo v pogovoru s Simono Solina predstavila svojo najnovejšo knjigo z naslovom Kaj hoče Ženska? Avtorica v svoji knjigi preliva misli o znanih ženskah v dušne dotike.
 
KDAJ: sreda, 1. 12. 2021, ob 19.00
KJE: v živo na lokaciji  Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11 a

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij o delavnici nas pokličite na 03 56 55 131, 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Na delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.