ROKAVČKI POMAGAVČKI | Novice

ROKAVČKI POMAGAVČKI Ste že slišali za rokavčke pomagavčke?
Gre za rokave, ki pri osebah z demenco zmanjšujejo stres, stimulirajo, izboljšajo zaznavanje in sproščajo. Iz prejic bomo kvačkali, pletli ali drugače ustvarjali rokavčke, ki jih bomo nato podarili zasavskim domovom za ostarele. S seboj  prinesete kvačko ali pletilke, ter ostanke prejic in drugih dodatkov, ki jih boste lahko našili na rokavčke: gumbe, trakove, figurice.

KDAJ: četrtek, 11. 11. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2

OBVEZNE PRIJAVE 

Za več informacij o delavnici nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.siNa delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.