Računalniška delavnica: Spletni marketing | Novice

Računalniška delavnica: Spletni marketing
POVEČAJTE SVOJO PRODAJO Z UPORABO SPLETNEGA MARKETINGA
 
Spletni marketing združuje več vrst marketinških aktivnosti, ki se nanašajo na medij, ki ga predstavlja internet.  Spletni Marketing se širi in v kolikor ga še niste začeli uporabljati je skrajni čas, da ga začnete. V sodobnem svetu je najkoristnejše orodje za širjenje ozaveščenosti o vašem podjetju in povečanju prodaje vaših proizvodov, spletni marketing. S pravilno uporabo spletnega marketinga lahko svoje izdelke oglašujete točno tistim ljudem, ki se dejansko zanimajo za vaše izdelke in pri katerih je večja verjetnost, da postanejo vaši bodoči kupci. Tako prihranite ogromno denarja in časa, obenem pa močno povečate svojo prodajo.


KAJ BOM ODNESEL OD DELAVNICE?

Na delavnici boste izvedeli kako uporabiti facebook in e-mail marketing za promocijo vaših dogodkov oziroma za povečanje prodaje vaših produktov.

Kaj vse boste spoznali, če se udeležite :

✔️Kakšne so prednosti digitalnega marketinga proti tradiconalnem marketingu.
✔️ Zakaj Facebook in kako povečati prodajo oz. promocijo vaših dogodkov.
✔️ Zakaj je zgodba je ključ do uspeha.
✔️ Zakaj je Email Marketing ne pogrešljiv del oglaševanja
 
To so le nekateri izmed trikov, ki jih boste spoznali na mojem predavanju v Zagorju, udeležitev je BREZPLAČNA!
 
O MENI IN FLEXSHOP-U

Sem Borut Udovič s Flexshopom, ki je ena izmed vodilnih podjetij glede prodaje športne prehrane na slovenskem kot tudi tujem trgu, sodelujem že več kot 1 leto. Z mojo pomočjo in znanjem o spletnem marketing smo uspešno povečali prodajo v zadnjih letih kakor tudi povečali našo prisotnost na socialnih omrežjih. 
 
KDAJ: 17. 5. 2017 ob 16.00
KJE: Večgeneracijski center Zasavje, Grajska 2, Zagorje ob Savi
 
-  Udeležitev delavnice je BREZPLAČNA!  - 
 
Vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.