Računalniška delavnica: Spletni marketing | Novice

Računalniška delavnica: Spletni marketing
POVEČAJTE SVOJO PRODAJO Z UPORABO SPLETNEGA MARKETINGA
 
Spletni marketing združuje več vrst marketinških aktivnosti, ki se nanašajo na medij, ki ga predstavlja internet.  Spletni Marketing se širi in v kolikor ga še niste začeli uporabljati je skrajni čas, da ga začnete. V sodobnem svetu je najkoristnejše orodje za širjenje ozaveščenosti o vašem podjetju in povečanju prodaje vaših proizvodov, spletni marketing. S pravilno uporabo spletnega marketinga lahko svoje izdelke oglašujete točno tistim ljudem, ki se dejansko zanimajo za vaše izdelke in pri katerih je večja verjetnost, da postanejo vaši bodoči kupci. Tako prihranite ogromno denarja in časa, obenem pa močno povečate svojo prodajo.


KAJ BOM ODNESEL OD DELAVNICE?

Na delavnici boste izvedeli kako uporabiti facebook in e-mail marketing za promocijo vaših dogodkov oziroma za povečanje prodaje vaših produktov.

Kaj vse boste spoznali, če se udeležite :

✔️Kakšne so prednosti digitalnega marketinga proti tradiconalnem marketingu.
✔️ Zakaj Facebook in kako povečati prodajo oz. promocijo vaših dogodkov.
✔️ Zakaj je zgodba je ključ do uspeha.
✔️ Zakaj je Email Marketing ne pogrešljiv del oglaševanja
 
To so le nekateri izmed trikov, ki jih boste spoznali na mojem predavanju v Zagorju, udeležitev je BREZPLAČNA!
 
O MENI IN FLEXSHOP-U

Sem Borut Udovič s Flexshopom, ki je ena izmed vodilnih podjetij glede prodaje športne prehrane na slovenskem kot tudi tujem trgu, sodelujem že več kot 1 leto. Z mojo pomočjo in znanjem o spletnem marketing smo uspešno povečali prodajo v zadnjih letih kakor tudi povečali našo prisotnost na socialnih omrežjih. 
 
KDAJ: 17. 5. 2017 ob 16.00
KJE: Večgeneracijski center Zasavje, Grajska 2, Zagorje ob Savi
 
-  Udeležitev delavnice je BREZPLAČNA!  - 
 
Vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.