RAČUNALNIŠKA DELAVNICA E-ZDRAVJE | Novice

RAČUNALNIŠKA DELAVNICA E-ZDRAVJE
Ste bili pred kratkim pri zdravniku in vam je namesto zelene napotnice na papirju izdal eNapotnico? Z izdano eNapotnico se lahko sedaj sami s pomočjo računalnika in interneta naročite na zdravstveno storitev pri ustreznem specialistu.

V okviru nacionalnega projekta eZdravje je bila vzpostavljena informacijska rešitev eNaročanje z namenom učinkovitejšega naročanja na zdravstvene storitve. eNaročanje prinaša pacientom pregled nad čakalnimi dobami pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti možnost izbire izvajalca glede na najugodnejši termin ali lokacijo ter učinkovito obveščanje o terminih obiska in morebitnih spremembah termina. (vir: Nacionalni inštitut za javno zdravje)

Kaj je eNapotnica, kaj eNaročanje prinaša pacientom in kako se naročite na zdravstveno storitev preko izdane eNapotnice pri specialistu … vse to boste izvedeli na brezplačni računalniški delavnici E-zdravje, ki jo za vas organizira Večgeneracijski center Zasavje, v četrtek 21. 9. 2017, ob 9.00. Poleg tega pa boste izvedeli tudi, kaj je evropska kartica zdravstvenega zavarovanja in kako jo lahko naročite preko spleta ali pametnega telefona.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.