RAČUNALNIŠKA DELAVNICA E-ZDRAVJE | Novice

RAČUNALNIŠKA DELAVNICA E-ZDRAVJE
Ste bili pred kratkim pri zdravniku in vam je namesto zelene napotnice na papirju izdal eNapotnico? Z izdano eNapotnico se lahko sedaj sami s pomočjo računalnika in interneta naročite na zdravstveno storitev pri ustreznem specialistu.

V okviru nacionalnega projekta eZdravje je bila vzpostavljena informacijska rešitev eNaročanje z namenom učinkovitejšega naročanja na zdravstvene storitve. eNaročanje prinaša pacientom pregled nad čakalnimi dobami pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti možnost izbire izvajalca glede na najugodnejši termin ali lokacijo ter učinkovito obveščanje o terminih obiska in morebitnih spremembah termina. (vir: Nacionalni inštitut za javno zdravje)

Kaj je eNapotnica, kaj eNaročanje prinaša pacientom in kako se naročite na zdravstveno storitev preko izdane eNapotnice pri specialistu … vse to boste izvedeli na brezplačni računalniški delavnici E-zdravje, ki jo za vas organizira Večgeneracijski center Zasavje, v četrtek 21. 9. 2017, ob 9.00. Poleg tega pa boste izvedeli tudi, kaj je evropska kartica zdravstvenega zavarovanja in kako jo lahko naročite preko spleta ali pametnega telefona.

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.