PRVI KORAKI V SVET RAČUNALNIŠTVA | Novice

PRVI KORAKI V  SVET RAČUNALNIŠTVA Vedno več ljudi uporablja računalnik, ki je danes pomembno orodje, s katerim si olajšamo marsikatero nalogo. Na začetnem tečaju se bomo tako prek vaj naučili osnove dela z računalnikom. Del vsebine tečaja bomo tudi prilagodili in tako omogočili pridobitev tistega znanja, ki ga kot uporabniki računalnika in spleta najbolj potrebujete pri delu v vsakdanjem življenju. Pridružite se nam.

(28-urni začetni tečaj)

KDAJ: vsak petek ob 9.00, začetek 4. 9. 2020
KJE: Zasavska ljudska univerza, Trg svobode 11 a, Trbovlje

Obvezne prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.