PRIDI POD SMREKO IN BODI EKO: MAKRAME IZ MIKIC | Novice

PRIDI POD SMREKO IN BODI EKO: MAKRAME IZ MIKIC
Makrame, z malce spretnosti lahko uspe tudi vam

Makrame je starodavna umetnost vezanja vozlov v različne vzorce. Na ustvarjalni delavnici si bomo pogledali, kako lahko sami v makrame tehniki ustvarite obešalo za viseče lončnice ali druge dekorativne izdelke. Delavnica bo potekala v živo pred Graščino v Zagorju, upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ.
 
KDAJ: 6. 5. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na prostem pred Graščino, ZLU Zagorje
 
 
POMEMBNO OBVESTILO
Zaradi napovedanega slabega vremena ustvarjalna delavnica Pridi pod smreko in bodi eko: Makrame iz mikic odpade. Zagorje ob Savi, 5. 5. 2021, 18.09

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.