PRIDI POD SMREKO IN BODI EKO: MAKRAME IZ MIKIC | Novice

PRIDI POD SMREKO IN BODI EKO: MAKRAME IZ MIKIC
Makrame, z malce spretnosti lahko uspe tudi vam

Makrame je starodavna umetnost vezanja vozlov v različne vzorce. Na ustvarjalni delavnici si bomo pogledali, kako lahko sami v makrame tehniki ustvarite obešalo za viseče lončnice ali druge dekorativne izdelke. Delavnica bo potekala v živo pred Graščino v Zagorju, upoštevali bomo vsa priporočila NIJZ.
 
KDAJ: 6. 5. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na prostem pred Graščino, ZLU Zagorje
 
 
POMEMBNO OBVESTILO
Zaradi napovedanega slabega vremena ustvarjalna delavnica Pridi pod smreko in bodi eko: Makrame iz mikic odpade. Zagorje ob Savi, 5. 5. 2021, 18.09

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.