PREPREČITE IZGUBO SVOJIH PODATKOV: nasveti, orodja in še kaj | Novice

PREPREČITE IZGUBO SVOJIH PODATKOV: nasveti, orodja in še kaj Izgubil sem slike in druge pomembne podatke zaradi virusa? Kaj naj storim?
Kako naj se pravilno in učinkovito lotim varnostnega kopiranja podatkov, preden bo prepozno. 

Na brezplačni računalniški delavnici si bomo pogledali, zakaj je 31. marec pomemben dan v svetu računalništva, kako lahko zaščitimo svoj računalnik pred virusi, kako varnostno kopiramo podatke iz računalnika na USB-ključ in še kaj. 

KDAJ: ponedeljek, 13. 5. 2019, ob 8.30 
KJE: Zasavska ljudska univerza, Trg svobode 11 a, Trbovlje

Brezplačno delavnico bo vodil Dušan Malić.

Prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.