PREMIERA IZOBRAŽEVALNEGA FILMA ACS: DIGITALNA PISMENOST | Novice

PREMIERA IZOBRAŽEVALNEGA FILMA ACS: DIGITALNA PISMENOST V sklopu prireditev Tedna vseživljenjskega učenja v sodelovanju z Andragoškim centrom RS organiziramo premiero izobraževalnega filma - DIGITALNA PISMENOST SKOZI OSEBNO IZKUŠNJO  Trboveljčana Bojana Rusa – del snemanja je bil tudi v 4. Dritlu!
 
Ogled filma bo 15. maja 2018 ob 9.30 v prostorih Zasavske ljudske univerze (Grajska 2, Zagorje ob Savi, učilnica 1. nadstropje). Ogledu bo sledila tudi krajša diskusija.


Vljudno vabljeni.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.