PREGLED NAD STROŠKI – VODENJE DRUŽINSKEGA PRORAČUNA V EXCELU | Novice

PREGLED NAD STROŠKI – VODENJE DRUŽINSKEGA PRORAČUNA V EXCELU
Dejstvo je, da si lahko jasno sliko o osebnih financah ustvarimo šele, ko začnemo spremljati naše prihodke in odhodke. To lahko počnemo ročno, z malo truda in znanja pa si lahko izdelamo enostavno preglednico s pomočjo računalniškega programa Excel. Na delavnici bomo spoznali osnove programa Excel in njegovo alternativo. Izdelali bomo preprosto, a zmogljivo preglednico, ki nam bo v pomoč pri oceni mesečnih dohodkov in stroškov družinskega proračuna in nas tako vzpodbudila k razmisleku za bolj učinkovito varčevanje in gospodarjenje z denarjem.

KDAJ: torek, 16. 2. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Zaradi velikega zanimanja so prijave na računalniško delavnico Pregled nad stroški – vodenje družinskega proračuna v Excelu trenutno že zaključene zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 29. 1. 2021, 14:38

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.