PREGLED NAD STROŠKI – VODENJE DRUŽINSKEGA PRORAČUNA V EXCELU | Novice

PREGLED NAD STROŠKI – VODENJE DRUŽINSKEGA PRORAČUNA V EXCELU
Dejstvo je, da si lahko jasno sliko o osebnih financah ustvarimo šele, ko začnemo spremljati naše prihodke in odhodke. To lahko počnemo ročno, z malo truda in znanja pa si lahko izdelamo enostavno preglednico s pomočjo računalniškega programa Excel. Na delavnici bomo spoznali osnove programa Excel in njegovo alternativo. Izdelali bomo preprosto, a zmogljivo preglednico, ki nam bo v pomoč pri oceni mesečnih dohodkov in stroškov družinskega proračuna in nas tako vzpodbudila k razmisleku za bolj učinkovito varčevanje in gospodarjenje z denarjem.

KDAJ: torek, 16. 2. 2021, ob 9.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Zaradi velikega zanimanja so prijave na računalniško delavnico Pregled nad stroški – vodenje družinskega proračuna v Excelu trenutno že zaključene zaradi zapolnitve mest. Zagorje ob Savi, 29. 1. 2021, 14:38

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.