PREDSTAVITEV METODE HumanUP | Novice

PREDSTAVITEV METODE HumanUP Vljudno vas vabimo na predstavitev HumanUP metode namestitve prvega vratnega vretenca (atlasa) v pravilen anatomski položaj, ki je 100 % varna in zelo učinkovita.
 
Okrog 90 % ljudi ima premaknjeno prvo vratno vretence (atlas) v nepravilen položaj zaradi padcev, udarcev ... Posledice so težave s hrbtenico, mravljinčenje, vrtoglavica, okvare kolkov, kolen ... ter mnoge bolezni, kot so revma, osteoporoza, migrene, neplodnost, visok krvni tlak, krčne žile, hemeroidi, težave s ščitnico, alergije, kamni, diabetes, kapi, rakava obolenja ...
S poravnavo atlasa v pravilen položaj se telesu omogoči samozdravljenje.
 
Brezplačno predavanje bo vodila atlasologinja Jožica Ramšak.

KDAJ: četrtek, 19. 9. 2019, ob 17.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje ob Savi

Informacije in prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.