PREDSTAVITEV METODE HumanUP | Novice

PREDSTAVITEV METODE HumanUP Vljudno vas vabimo na predstavitev HumanUP metode namestitve prvega vratnega vretenca (atlasa) v pravilen anatomski položaj, ki je 100 % varna in zelo učinkovita.
 
Okrog 90 % ljudi ima premaknjeno prvo vratno vretence (atlas) v nepravilen položaj zaradi padcev, udarcev ... Posledice so težave s hrbtenico, mravljinčenje, vrtoglavica, okvare kolkov, kolen ... ter mnoge bolezni, kot so revma, osteoporoza, migrene, neplodnost, visok krvni tlak, krčne žile, hemeroidi, težave s ščitnico, alergije, kamni, diabetes, kapi, rakava obolenja ...
S poravnavo atlasa v pravilen položaj se telesu omogoči samozdravljenje.
 
Brezplačno predavanje bo vodila atlasologinja Jožica Ramšak.

KDAJ: četrtek, 19. 9. 2019, ob 17.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, 1410 Zagorje ob Savi

Informacije in prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.