PREDSTAVITEV EFT TEHNIKE | Novice

PREDSTAVITEV EFT TEHNIKE
Tehnika čustvene svobode (angl. emotional freedom technique) je metoda, s katero si lahko sami pomagamo pri čustvenih in fizičnih težavah. EFT je zelo preprosta, varna, kratka in učinkovita metoda, s katero lahko opravimo ali vsaj omilimo neprijetna čustva, kot so jeza, strah, tesnoba, žalost, krivda in številne druge.
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, kjer boste izvedeli več o tej učinkoviti metodi. Metodo EFT nam bo predstavila Anita Pavčnik. Srečanje bo potekalo v živo v dnevnem centru VGC Zasavje. Seveda bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ.
 
POMEMBNO OBVESTILO
Delavnica Predstavitev EFT tehnike, ki je bila načrtovana za četrtek, 13. 5. 2021, ob 17.00, je odpovedana. Hvala za razumevanje. Zagorje ob Savi, 12. 5. 2021, 13.49
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.