PREDSTAVITEV EFT TEHNIKE | Novice

PREDSTAVITEV EFT TEHNIKE
Tehnika čustvene svobode (angl. emotional freedom technique) je metoda, s katero si lahko sami pomagamo pri čustvenih in fizičnih težavah. EFT je zelo preprosta, varna, kratka in učinkovita metoda, s katero lahko opravimo ali vsaj omilimo neprijetna čustva, kot so jeza, strah, tesnoba, žalost, krivda in številne druge.
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici, kjer boste izvedeli več o tej učinkoviti metodi. Metodo EFT nam bo predstavila Anita Pavčnik. Srečanje bo potekalo v živo v dnevnem centru VGC Zasavje. Seveda bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ.
 
POMEMBNO OBVESTILO
Delavnica Predstavitev EFT tehnike, ki je bila načrtovana za četrtek, 13. 5. 2021, ob 17.00, je odpovedana. Hvala za razumevanje. Zagorje ob Savi, 12. 5. 2021, 13.49
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.