PREDELAVA ODPADNIH SUROVIN NA DOMAČI NAČIN | Novice

PREDELAVA ODPADNIH SUROVIN NA DOMAČI NAČIN Na predavanju Zvonka Keršiča boste spoznali praktične primere uporabe odpadnih surovin, uporabnost v vsakdanjem življenju ter na kakšne načine izdelke predstavimo in promoviramo.

KDAJ: torek, 2. 6. 2020, ob 10.00
KJE: Predelava DDT, Trg svobode 11 a, Trbovlje

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite, koristnih informacij zagotovo ne bo manjkalo.

Prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.