Predavanje: Predstavitev zgodovine medijskih toplic in Valvasorjeve kapele | Novice

Predavanje: Predstavitev zgodovine medijskih toplic in Valvasorjeve kapele G. Marjan Klančnik, lokalni ljubiteljski zgodovinar in iskalec resnice, bo za nas pripravil prav posebno predavanje. Ob izzidu njegovega zbornika bo v Večgeneracijskem centru Zasavje potekalo zgodovinsko predavanje, kjer bomo spoznali zgodovino Gallenbergg-a oziroma Medijskih toplic in Valvasorjeve grajske kapele. Na zanimivem in pestrem predavanju bomo vsi prisotni brezplačno dobili tudi novo nastali zbornik, ki je plod dolgega zgodovinskega preiskovanja. 

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI IN NAS 18. 10. 2017 OB 16.00 OBIŠČITE V DNEVNEM CENTRU VEČGENERACIJSKEGA CENTRA ZASAVJE NA ZASAVSKI LJUDSKI UNIVERZI NA GRAJSKI 2 V ZAGORJU.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.