Predavanje: Predstavitev zgodovine medijskih toplic in Valvasorjeve kapele | Novice

Predavanje: Predstavitev zgodovine medijskih toplic in Valvasorjeve kapele G. Marjan Klančnik, lokalni ljubiteljski zgodovinar in iskalec resnice, bo za nas pripravil prav posebno predavanje. Ob izzidu njegovega zbornika bo v Večgeneracijskem centru Zasavje potekalo zgodovinsko predavanje, kjer bomo spoznali zgodovino Gallenbergg-a oziroma Medijskih toplic in Valvasorjeve grajske kapele. Na zanimivem in pestrem predavanju bomo vsi prisotni brezplačno dobili tudi novo nastali zbornik, ki je plod dolgega zgodovinskega preiskovanja. 

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI IN NAS 18. 10. 2017 OB 16.00 OBIŠČITE V DNEVNEM CENTRU VEČGENERACIJSKEGA CENTRA ZASAVJE NA ZASAVSKI LJUDSKI UNIVERZI NA GRAJSKI 2 V ZAGORJU.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.