PREDAVANJE: Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije | Novice

PREDAVANJE: Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije
Se pogosto sprašujete, kako lahko dvignete nivo energije, da razrešite, kar vam ni všeč, da se stvari »postavijo na svoje mesto« (pa naj gre za slabše zdravje, fizično počutje, odnose, kariero, partnerstvo …)? 

Ena izmed možnosti, ki lahko dokaj hitro in učinkovito pomaga pri premagovanju omenjenih težav, je pomoč z bioenergijo, natančneje Proces Notranja Modrost – nadgrajen proces, kjer se iščejo vzroki za težave, ki se jih transformira – torej preobrazi, spremeni, izniči.

Bioenergija je poenostavljeno povedano pravzaprav energija, zaradi katere živimo, nekaj, na kar »smo priklopljeni«. Bioenergija vedno znova dokazuje pomoč pri izboljšanju počutja pri raznih boleznih, drugih težavah in pri preventivi. O bioenergiji lahko danes najdete ogromno zapisanega, ogromno uspešnih zgodb in dokazov, kako je ta pristna, izvorna, naravna energija spodbudila ljudi k samoizboljšanju njihovega stanja. Preprosto, saj povečamo dotok, pritok življenjske energije, uravnovesi se, kar ni v ravnovesju, v telesu in na energijskih ravneh se sproži samoizboljšanje. Telo je samo sebi svoja lekarna, s pomočjo bioenergije pa to še pospešimo.

Ker pa se z energijskega vidika lotevamo tudi uravnovešanja, čiščenja čaker, rezanja eteričnih vezi (energijskih vezi, ki nas izčrpavajo), delamo »z univerzalno silo - Svetlobo«, dosegamo pretok energije, »čistimo« vzroke, dosegamo namen, da se težave trajno odpravijo.

Na predavanju vas želimo seznaniti z načinom, s katerim si boste lahko pomagali do izboljšanja stanja na različnih področjih, posledično privabili več tistega, kar želite, ter predvsem našli pot do sebe in do svojih pravih odgovorov in se počutili izpolnjene.
Predavanje bo vodila Leonida Derganc.

Predavanje bo potekalo: sreda, 17. 1. 2017, ob 16.00 na Zasavski ljudski univerzi, Grajska 2, Zagorje,
                                               torek, 23. 1. 2017, ob 17.00 na Zasavki ljudski univerzi, Trg svobode 11 a, Trbovlje.

 


 

 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.