Predavanje: Bachove esence | Novice

Predavanje: Bachove esence KAJ?: Dr. Bach je bil zdravnik, homeopat in bakteriolog, ki je razvil nov način zdravljenja – cvetno terapijo, ki se osredotoča na globlje vzroke bolezni, ne zgolj na njene simptome. Našel je 38 nestrupenih rastlin, iz katerih je na poseben način pripravil cvetne esence, ki nam pomagajo preobraziti čustvena, mentalna in tudi telesa neravnovesja.
Cilj Bachove cvetne terapije je doseči boljše poznavanje samega sebe, lastnih občutkov in čustvenih stanj. To je pot, ki vodi do harmonije, boljšega počutja in bolj stabilne osebnosti, ki lažje premaguje strahove in si z obnovljenimi energijskimi zalogami povrne veselje do življenja.

KDAJ?:
23. 11. 2017 ob 17.00

KJE?:
 Zasavski ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 


Vabljeni vsi ljubitelji homeopatije in navdušenci zdravilne moči narave.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.