Predavanje: Bachove esence | Novice

Predavanje: Bachove esence KAJ?: Dr. Bach je bil zdravnik, homeopat in bakteriolog, ki je razvil nov način zdravljenja – cvetno terapijo, ki se osredotoča na globlje vzroke bolezni, ne zgolj na njene simptome. Našel je 38 nestrupenih rastlin, iz katerih je na poseben način pripravil cvetne esence, ki nam pomagajo preobraziti čustvena, mentalna in tudi telesa neravnovesja.
Cilj Bachove cvetne terapije je doseči boljše poznavanje samega sebe, lastnih občutkov in čustvenih stanj. To je pot, ki vodi do harmonije, boljšega počutja in bolj stabilne osebnosti, ki lažje premaguje strahove in si z obnovljenimi energijskimi zalogami povrne veselje do življenja.

KDAJ?:
23. 11. 2017 ob 17.00

KJE?:
 Zasavski ljudska univerza - Večgeneracijski center Zasavje - Grajska 2, Zagorje 


Vabljeni vsi ljubitelji homeopatije in navdušenci zdravilne moči narave.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.