PRAVLJIČNE POTI DO DRUŽINSKE PISMENOSTI | Novice

PRAVLJIČNE POTI DO DRUŽINSKE PISMENOSTI
Za razvoj dobre pismenosti je pomembno, da imajo otroci pomoč in podporo staršev že vse od rojstva. Na delavnici Pravljične poti do družinske pismenosti bomo prikazali različne metode in oblike dela, preko katerih bodo otroci in njihovi starši v družinsko življenje prinesli več pismenosti in s tem krepili medsebojne vezi.
Knjižna darila so prispevek A1 Slovenija (Lahkonočnice) in Javne agencije za knjigo RS (projekt Rastem s knjigo).

KDAJ: četrtek, 12. 12. 20119, ob 15.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje


Na delavnico so vabljeni udeleženci tečaja Ure slovenske kulture in njihovi otroci.


Obvezne prijave in informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.