POVEŽIMO SE S SABO  – vodena meditacija | Novice

POVEŽIMO SE S SABO  – vodena meditacija Vodena meditacija s Tanjo Ravnikar
Ali ste vedeli, da nas lahko blokada enega področja omejuje na več področjih življenja?
V tem času je okrog nas ogromno strahov in negotovosti zaradi situacije, s katero se srečujemo.
Vibracije strahu, negotovosti, nemoči, izgube upanja so zelo nizke in tako zelo slabo vplivajo na naše energetsko polje.
Z meditacijo bomo, tokrat kar v udobju svojega doma, skušali poskrbeti za dvig svoje vibracije in si tako pomagali do poguma, ki nas bo pognal naprej.
Le tako bomo realnost lahko mirno sprejeli in šli lažje skozi to težko obdobje.


Z vami bo Tanja Ravnikar, voditelj vodenih meditacij-vizualizacij, dipl. NLP in EFT terapevt, Access Bars terapevt, refleksoterapevt in maser


KDAJ: torek, 8. 9. 2020, ob 19.00
KJE: Virtualno na daljavo - Zoom (vabilo bo poslano na vaš elektronski naslov)
 
Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.