POVEŽIMO SE S SABO  – vodena meditacija | Novice

POVEŽIMO SE S SABO  – vodena meditacija Vodena meditacija s Tanjo Ravnikar
Ali ste vedeli, da nas lahko blokada enega področja omejuje na več področjih življenja?
V tem času je okrog nas ogromno strahov in negotovosti zaradi situacije, s katero se srečujemo.
Vibracije strahu, negotovosti, nemoči, izgube upanja so zelo nizke in tako zelo slabo vplivajo na naše energetsko polje.
Z meditacijo bomo, tokrat kar v udobju svojega doma, skušali poskrbeti za dvig svoje vibracije in si tako pomagali do poguma, ki nas bo pognal naprej.
Le tako bomo realnost lahko mirno sprejeli in šli lažje skozi to težko obdobje.


Z vami bo Tanja Ravnikar, voditelj vodenih meditacij-vizualizacij, dipl. NLP in EFT terapevt, Access Bars terapevt, refleksoterapevt in maser


KDAJ: torek, 8. 9. 2020, ob 19.00
KJE: Virtualno na daljavo - Zoom (vabilo bo poslano na vaš elektronski naslov)
 
Informacije in obvezne predhodne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.