Postani prostovoljec | Novice

Postani prostovoljec

Akcija, ki smo jo naslovili »Podari uro – na dan, mesec ali leto«, je namenjena pridobivanju prostovoljcev, ki bodo starejšim, priseljencem, invalidom, osebam s posebnimi potrebami, mladim in otrokom, ki iz različnih razlogov živijo na robu družbe, pomagali premagovati ovire, s katerimi se srečujejo v vsakdanjem življenju.
Prostovoljci bodo lahko sodelovali na območju občin Zagorje, Trbovlje, Hrastnika in Litije. Sami prostovoljci bodo lahko izbrali komu, kje in kako želijo podariti »svojo uro. Lahko pomagajo pri učenju, domačih nalogah, uporabi računalnika, učenju jezika, animaciji otrok ipd.
Vljudno vabimo vse, ki želite prispevati k bolj povezani in strpnejši skupnosti, da podarite »svojo uro«.


Večgeneracijski center Zasavje
Grajska 2, 1410 Zagorje
www.vgc-zasavje.net
i
nfo@vgc-zasavje.si
Telefon: 068 613 954

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.