Postani prostovoljec | Novice

Postani prostovoljec

Akcija, ki smo jo naslovili »Podari uro – na dan, mesec ali leto«, je namenjena pridobivanju prostovoljcev, ki bodo starejšim, priseljencem, invalidom, osebam s posebnimi potrebami, mladim in otrokom, ki iz različnih razlogov živijo na robu družbe, pomagali premagovati ovire, s katerimi se srečujejo v vsakdanjem življenju.
Prostovoljci bodo lahko sodelovali na območju občin Zagorje, Trbovlje, Hrastnika in Litije. Sami prostovoljci bodo lahko izbrali komu, kje in kako želijo podariti »svojo uro. Lahko pomagajo pri učenju, domačih nalogah, uporabi računalnika, učenju jezika, animaciji otrok ipd.
Vljudno vabimo vse, ki želite prispevati k bolj povezani in strpnejši skupnosti, da podarite »svojo uro«.


Večgeneracijski center Zasavje
Grajska 2, 1410 Zagorje
www.vgc-zasavje.net
i
nfo@vgc-zasavje.si
Telefon: 068 613 954

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.