PONOVIMO OSNOVE RAČUNALNIŠTVA | Novice

PONOVIMO OSNOVE RAČUNALNIŠTVA
Ste pred kratkim kupili nov računalnik, pa ne veste, kako začeti? Mogoče ste ga kupili že dolgo nazaj, pa se na njem nabira prah, ker si ga ne upate ali pa nimate časa uporabljati. Brez strahu, na delavnici Ponovimo osnove računalništva, ki bo vsak torek v mesecu oktobru potekala v prostorih Zasavske ljudske univerze od 10.00 do 12.00 bomo pokukali v svet interneta, skočili v svet socialnih omrežij in še več. Vljudno vabljeni.

KDAJ: torek, 5. 10. 2021, ob 10.00
KJE: v živo na lokaciji ZLU Zagorje, Grajska 2

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij o delavnici nas pokličite na 068 613 954 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si. Na delavnico se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.