POLETNO DRUŽENJE V VGC KAVARNI PRED GRAŠČINO | Novice

POLETNO DRUŽENJE V VGC KAVARNI PRED GRAŠČINO

Poletje, najtoplejši letni čas. Čas počitnic, oddiha in druženja, zato vas vabimo v VGC kavarno na "čvek" in druženje. Za dobro kavico in slaščico bo poskrbljeno.
 
KDAJ: ponedeljek, 21. 6. 2021, ob 10.00
KJE: v parku pred Graščino (ZLU)
 
OBVEZNE PRIJAVE
Število ležalnikov je omejeno, zato so obvezne prijave. Prijavite se lahko prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijave sprejemamo tudi prek telefonske številke 030 366 779 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.