POLETNA ANGLEŠČINA | Novice

POLETNA ANGLEŠČINA

Od 5. 7. 2018 do 19. 7. 2018, bo v Večgeneracjiskem centru Zasavje na Zasavski ljudki univerzi v Zagorju potekala Poletna angleščina. 30-urni tečaj je namenjen učencem od 7. do 9. razreda OŠ. Potekal bo vsak delovni dan med 10.00 in 12.00. Tečaj je namenjen osvežitvi znanja angleškega jezika.


Prijave sprejemamo na el. naslov: info@vgc-zasavje.si ali tel. številki: 03 56 55 131 ali             068 613 954.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.