POLETJE 2021 / ZAGORJE | Novice

POLETJE 2021 / ZAGORJE
Da bo poletje zanimivo, doživeto in družabno, smo tudi letos združili moči Večgeneracijski center Zasavje, Zasavska ljudska univerzaMladinski center Zagorje ob SaviDruštvo prijateljev mladine Zagorje ob Savi in Občina Zagorje ter pripravili koledar počitniških aktivnosti v zagorski občini. Vse aktivnosti so brezplačne in bodo potekale v skladu s priporočili in ukrepi NIJZ.
 
Koledar brezplačnih aktivnosti si lahko pogledate s klikom na spodnjo sliko ali kliknete TUKAJ.
 
 
Koledar brezplačnih aktivnosti za Hrastnik najdete TUKAJ.
 
Koledar brezplačnih aktivnosti za Trbovlje najdete TUKAJ.
 
Veselimo se skupne zabave brezskrbnega poletja 2021.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.