POLETJE 2021 / ZAGORJE | Novice

POLETJE 2021 / ZAGORJE
Da bo poletje zanimivo, doživeto in družabno, smo tudi letos združili moči Večgeneracijski center Zasavje, Zasavska ljudska univerzaMladinski center Zagorje ob SaviDruštvo prijateljev mladine Zagorje ob Savi in Občina Zagorje ter pripravili koledar počitniških aktivnosti v zagorski občini. Vse aktivnosti so brezplačne in bodo potekale v skladu s priporočili in ukrepi NIJZ.
 
Koledar brezplačnih aktivnosti si lahko pogledate s klikom na spodnjo sliko ali kliknete TUKAJ.
 
 
Koledar brezplačnih aktivnosti za Hrastnik najdete TUKAJ.
 
Koledar brezplačnih aktivnosti za Trbovlje najdete TUKAJ.
 
Veselimo se skupne zabave brezskrbnega poletja 2021.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.