POGOVORIMO SE O COVIDU | Novice

POGOVORIMO SE O COVIDU
Spoštovani.

Predavanje z naslovom Pogovorimo se o Covidu, ki je bilo napovedano za 9. februar, zaradi objektivnih razlogov odpade. Prim. mag. Irena Manfredo, dr. med. sporoča, v kolikor vas kaj zanima v zvezi s Covidom in odgovora ne najdete v medijih, lahko vprašanje zastavite in pošljete na elektronski naslov info[at]mdps-zagorje.si

Hvala za razumevanje.

Zagorje ob Savi, 2. 2. 2021, 13:40 (posodobljeno 3. 2. 2021, 7:15)Epidemija je pred nas postavila posebne izzive in vnesla spremembe v naš vsakdanjik. V tem času je pomembno, da poskrbimo za svoje dobro počutje, kolikor je v naši moči. To lahko storimo tako, da ohranimo ali vzpostavimo vsakdanjo rutino, ki vključuje aktivnosti za krepitev in ohranjanje zdravja.

Vabimo vas na predavanje, na katerem boste dobili odgovore na pogosta vprašanja o bolezni, ki jo povzroča Covid-19. Predava prim. mag. Irena Manfredo, dr. med..

KDAJ: torek, 9. 2. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek spletne platforme Microsoft Teams

Predavanje bo potekalo v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.