PODARITE SI BOLJŠE ŽIVLJENJE | Novice

PODARITE SI BOLJŠE ŽIVLJENJE Večgeneracijski center Zasavje gosti združenje Human UP, ki vas vabi na predstavitev metode namestitve prvega vratnega vretenca, atlasa. Z naravno metodo namestitve prvega vratnega vretenca, atlasa, vam pomagajo pri diskus herniji, osteoporozi, revmi, krčnih žilah, aritmiji, migrenah, hemoroidih, žolčnih ali ledvičnih kamnih, diabetesu in drugih tegobah.

KDAJ: četrtek, 6. 12. 2018, ob 18.00
KJE: Zasavska ljudska univerza, Grajska 2, Zagorje

Vljudno vabljeni, predavanje je brezplačno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.