Počitniško dogajanje na Zasavski ljudski univerzi | Novice

Počitniško dogajanje na Zasavski ljudski univerzi Na Zasavski ljudski univerzi smo v Večgeneracijskem centru Zasavje poskrbeli, da našim najmlajšim med poletnimi počitnicami ne bo dolgčas. Tako bodo lahko osvežili svojo angleščino v 30-urnem tečaju Poletna angleščina (od 7. do 9 razreda OŠ), si ogledali animirani film Peter Zajec, pridobili kulinarične spretnosti in izražali svojo ustvarjalnost na različnih delavnicah.

V Trbovljah smo program pripravili v sodelovanju z DPM Trbovlje.


Koledar BREZPLAČNIH aktivnosti na Zasavski ljudski univerzi:

Poletne aktivnosti v Zagorju, Poletne aktivnosti v Trbovljah

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.