POCENI POTEPANJE – BALTSKE DRŽAVE IN FINSKA | Novice

POCENI POTEPANJE – BALTSKE DRŽAVE IN FINSKA POCENI POTEPANJE – BALTSKE DRŽAVE IN FINSKA
predavanje Bojana Rusa

Kdor pozna Bojana ve, da so njegove predstavitve osebne, kratke, jedrnate, z mnogimi napotki, koristnimi informacijami in triki za lažje potovanje. Potepuh Bojan – potepa se po Sloveniji in Evropi, v kratkem ga čaka še Južna Amerika. Zanj ni ovir, kjer je volja je tudi pot!
 

KDAJ: četrtek, 28. 2. 2019 ob 18.30
KJE: Knjižnica Mileta Klopčiča, Cesta 9. avgusta 1, Zagorje

Vljudno vabljeni,  predavanje je brezplačno.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.