Ples za stresss ponovno v živo | Novice

Ples za stresss ponovno v živo
Drage dame, vabljene na ples za stresss, ki bo vsako sredo ob 10.00 v dvorani Mladinskega centra Zagorje. Ples za stresss bo vodila Irena Drač. Za udeležbo na aktivnosti predznanje ni potrebno, prav tako ne potrebujete soplesalca.
Zaplešimo v nov teden brez stresa in ustvarimo znotraj sebe prostor miru.
Prijavite se lahko na elektronski naslov vgc-zasavje@mczos.si ali pa nas pokličete na št. 040 457 079.
Se veselimo miganja z vami.????????
 
 
 
 
 
 
 
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.