PLES ZA STRESSS | Novice

PLES ZA STRESSS
S plesnim “multipraktikom” Ireno Drač začenjamo projekt Ples za stresss.


Projekt ni zasnovan kot plesna šola, saj gre v prvi vrsti za druženje, sproščanje in rekreacijo ob preizkušanju v različnih plesnih ritmih in zvrsteh. Aktivnost je namenjena vsem generacijam, za udeležbo pa ne potrebujete plesnega partnerja. Zato nabrusite pete in se nam pridružite!

Aktivnost bo vodila Irena Drač, vsestranska plesalka, ki pleše v folklorni skupini v Trbovljah, v Plesnem klubu Havana se izpopolnjuje v kubanski salsi in v KUD-u Galiarda, kjer obujajo srednjeveške plese.

Z aktivnostjo začnemo v sredo10. 10. 2018 ob 10:00 v Mladinskem centru Zagorje. Zaradi omejenega števila mest prosimo, da se na aktivnost prijavite na vgc-zasavje@mczos.simedgeneracijsko.sredisce@gmail.com ali na tel. št. 040 457 079.


Prisrčno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.