PLES ZA STRESSS | Novice

PLES ZA STRESSS
S plesnim “multipraktikom” Ireno Drač začenjamo projekt Ples za stresss.


Projekt ni zasnovan kot plesna šola, saj gre v prvi vrsti za druženje, sproščanje in rekreacijo ob preizkušanju v različnih plesnih ritmih in zvrsteh. Aktivnost je namenjena vsem generacijam, za udeležbo pa ne potrebujete plesnega partnerja. Zato nabrusite pete in se nam pridružite!

Aktivnost bo vodila Irena Drač, vsestranska plesalka, ki pleše v folklorni skupini v Trbovljah, v Plesnem klubu Havana se izpopolnjuje v kubanski salsi in v KUD-u Galiarda, kjer obujajo srednjeveške plese.

Z aktivnostjo začnemo v sredo10. 10. 2018 ob 10:00 v Mladinskem centru Zagorje. Zaradi omejenega števila mest prosimo, da se na aktivnost prijavite na vgc-zasavje@mczos.simedgeneracijsko.sredisce@gmail.com ali na tel. št. 040 457 079.


Prisrčno vabljeni!

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Meni je super!

Tečaj angleščine, ki ga je vodila Maša, je res super. Tako je sproščena, da mi ni bilo nič nerodno spregovoriti v angleščini. Upam, da bom z učenjem lahko nadaljevala tudi v jeseni. V Mladinski center Zagorje res rada pridem.

V Večgeneracijskem centru Zasavje, na ZLU obiskujem tečaj angleščine. Z organizacijo in vodenjem tečaja sem zelo zadovoljna, ker nam osebje ZLU skuša ugoditi pri naših željah in potrebah.