Pilates - online vadba | Novice

Pilates - online vadba Ste že kdaj izvajali pilates? Če je odgovor ne, je sedaj idealen čas za to.

Redno izvajanje vaj ima številne pozitivne učinke: izboljša telesno držo, ravnotežje, koordinacijo in gibljivost, odpravlja in lajša bolečine v hrbtu ter pospešuje okrevanje po poškodbah. Skrbi za ravnovesje telesa in duha. 

Pridružite se nam lahko pri vadbi vsak četrtek ob 9.00, kjer se bomo online družili in migali. Potrebujete samo udobna oblačila in yoga blazino. 

Informacije in obvezne prijave na:
št. 040 457 079 ali vgc-zasavje@mczos.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.