Pilates - online vadba | Novice

Pilates - online vadba Ste že kdaj izvajali pilates? Če je odgovor ne, je sedaj idealen čas za to.

Redno izvajanje vaj ima številne pozitivne učinke: izboljša telesno držo, ravnotežje, koordinacijo in gibljivost, odpravlja in lajša bolečine v hrbtu ter pospešuje okrevanje po poškodbah. Skrbi za ravnovesje telesa in duha. 

Pridružite se nam lahko pri vadbi vsak četrtek ob 9.00, kjer se bomo online družili in migali. Potrebujete samo udobna oblačila in yoga blazino. 

Informacije in obvezne prijave na:
št. 040 457 079 ali vgc-zasavje@mczos.si

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.