Ostanimo doma & delamo od doma | Novice

Ostanimo doma & delamo od doma Sodelavci Večgeneracijskega centra delamo od doma.

Uredili smo si telefonske prevezave, tako da smo na voljo za vse informacije in pojasnila prek e-pošte: info@vgc-zasavje.si in telefona: 068 613 954

Z vami smo v stiku tudi prek Facebooka na povezavi: https://www.facebook.com/vgczasavje/, kamor bomo dnevno objavljali tudi praktične vsebine za ohranjanje učne kondicije.

OSTANIMO DOMA, ostanimo ZDRAVI in dobro izkoristimo čas, ki nam je na voljo.

Ekipa Večgeneracijskega centra

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.