ORIGAMI (ustvarjalna delavnica) | Novice

ORIGAMI (ustvarjalna delavnica) Imaš pet minut časa in kos papirja? Si se že preizkusil v izdelovanju origamija?
Zgibanje papirja – origami je predvsem na Japonskem izjemno priljubljeno razvedrilo. Origami aktivira možgane, hkrati se sprostimo, učimo in zabavamo.
Iz posameznega kosa papirja je moč narediti najrazličnejše like.

Vabimo te, da se prijaviš na spletno kreativno delavnico izdelave origamijev, ki bo v četrtek, 5. 11. 2020, ob 9. uri.
Povezavo do spletne učilnice ti bomo poslali na tvoj e-naslov.


Informacije in obvezne prijave na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.
 

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.