OKREPIMO IMUNSKI SISTEM IN PREPREČIMO BOLEZEN | Novice

OKREPIMO IMUNSKI SISTEM IN PREPREČIMO BOLEZEN
V naše kraje ponovno vabimo našo prijateljico, gospo Sanjo Lončar.

Prek spleta nas bo seznanila z resnicami o Covid-19 in z domačimi ukrepi, ki okrepijo naš imunski sistem. Sedaj je že poznano, da je sev mutiral, je še huje prenosljiv in resnično bomo potrebovali dobre domače in preverjene rešitve, da se ubranimo najhujšemu.

KDAJ: torek, 12. 1. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek videokonferenčne platforme Zoom

Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavnem obrazcu (obrazec najdete TUKAJ).

Vrata predavalnice odpremo ob 17.30. Za vse, ki še niste vešči Zoom-a priporočamo, da vstopite čim prej, da lahko odpravimo morebitne tehnične težave in da imate dovolj časa za spoznavanje z možnostmi tega načina komunikacije. Predavanje Okrepimo imunski sistem in preprečimo bolezen se začne ob 18.00 in bo trajalo približno uro in pol. Predavanje se bo snemalo za potrebe dokumentacije.

Prijavite se lahko prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijave sprejemamo tudi prek telefonske številke 068 613 954 ali nam pišete na info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

DELAVNICA POSLIKAVE STEKLA   Najprej se vam moram zahvaliti za povabilo na delavnico slikanja na steklo, bilo je zanimivo in ustvarjalno, posebno za mene, ki nisem posebno nadarjena za slikanje, gospa Severina je bila navdušena nad mojo kreacijo.

TEČAJ KALIGRAFIJE   Na teh tečajih nas je učila Natalija Resnik Gavez, ki perfektno obvlada kaligrafijo. Na mnogih tečajih smo se učili različnih pisav, kot so gotica, italika, karolinška minuskula in unciala.Odlično in zelo natančno nam je Natalija razložila vsako potezo črk. Do zadnjega kotička polni tečaji so priča, kakšno zanimanje je za kaligrafijo v Zasavju

TEČAJ KITAJŠČINE   Eksotičen tečaj - sem mislila, pa sem dobila prvovrstno učenje in odlično profesorico Aljo Ferme. V kratkem času, ko je ta tečaj potekal, smo dobili vpogled ne samo v kitajski jezik - mandarinščino, ampak tudi v kitajsko kulturo. Mislila sem, da je kitajščina pretežka, da bi se jo dalo naučiti, pa sem videla, da se počasi lahko daleč pride. Seveda po zaslugi Alje, ki nam je odlično razložila snov in dala domačo nalogo.Tudi tu smo postale tečajnice prijateljice, ki se še vedno tu in tam dobimo na kavi.