OKREPIMO IMUNSKI SISTEM IN PREPREČIMO BOLEZEN | Novice

OKREPIMO IMUNSKI SISTEM IN PREPREČIMO BOLEZEN
V naše kraje ponovno vabimo našo prijateljico, gospo Sanjo Lončar.

Prek spleta nas bo seznanila z resnicami o Covid-19 in z domačimi ukrepi, ki okrepijo naš imunski sistem. Sedaj je že poznano, da je sev mutiral, je še huje prenosljiv in resnično bomo potrebovali dobre domače in preverjene rešitve, da se ubranimo najhujšemu.

KDAJ: torek, 12. 1. 2021, ob 18.00
KJE: na daljavo prek videokonferenčne platforme Zoom

Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavnem obrazcu (obrazec najdete TUKAJ).

Vrata predavalnice odpremo ob 17.30. Za vse, ki še niste vešči Zoom-a priporočamo, da vstopite čim prej, da lahko odpravimo morebitne tehnične težave in da imate dovolj časa za spoznavanje z možnostmi tega načina komunikacije. Predavanje Okrepimo imunski sistem in preprečimo bolezen se začne ob 18.00 in bo trajalo približno uro in pol. Predavanje se bo snemalo za potrebe dokumentacije.

Prijavite se lahko prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijave sprejemamo tudi prek telefonske številke 068 613 954 ali nam pišete na info@vgc-zasavje.si.

Naroči se na novice!


Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Vtisi in mnenja

Z ANGLEŠČINO NA POT predavateljica se je zelo trudila pri izbiri posameznih vsebin. krasna pri dajanju spodbude. počutiš se, da ji je resnično v veselje, ker se trudiš in napreduješ, čeprav z malimi koraki.

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE strokoven, sproščen in predvsem potrpežljiv odnos predavateljice in tudi podpora ostalega osebja pri težavah z učenjem na daljavo.. lušno je bilo.

RAČUNALNIŠKI TEČAJ Svojim znancem in prijateljem bi priporočila izobračevanje pri ZLU in Večgeneracijskem centru Zasavje iz preprostega razloga, predavatelji so strokovno usposobljeni in svoje znanje posredujejo na enostaven način, tako da je nam vsem razumljiva razlaga. Pohvalila bi celotno ekipo VGC Zasavje za odlično pripravljen izobraževani program, sprotno prilagajanje predlogom in potrebam udeležencev programa.